Claus Hjortings blog » 2013 » November

 

Der er 3 områder, hvor det halter i Rudersdal i følge Dansk Industris undersøgelse af det lokale erhvervsklima:

Rudersdal er:

  • nr. 88 i Information og Kommunikation
  • nr. 82 i Fysisk planlægning og
  • nr. 66 i sagsbehandling

Det er – for at sige det lige ud –  ringe, men det er også noget der kan ændres uden, at det koster forfærdelig mange penge. Det er et spørgsmål om at præge forvaltningen, så den ser sig selv som en serviceenhed for erhvervslivet – ikke en stopklods.

Det kræver en ny retning – og en ny borgmester.

 

 

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 13:25

| Ingen kommentarer »

 

Jens Ive i april: Lavere skat = ringere service
Jens Ive i september: Lad os sætte indkomstskatten ned
Jens Ive i debat i går: Skattelettelser i de kommende år er ikke muligt
Venstre plakater i dag: “Stem skatten ned”

Det taler for sig selv – Stem på den ægte vare – Stem på Det Konservative Folkeparti.

 

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 21:28

| Ingen kommentarer »

Her op til valget har jeg og Det Konservative Folkeparti brugt en del tid på at tale om et bedre erhvervsklima i Rudersdal Kommune.

Hvorfor illustreres meget godt af omtalen af Nærum Stormarked/Superbest ansøgning om tilladelse til at udvide forretningen med 700 m2, man kan få personlig betjening i afdelingerne for fisk, ost, delikatesse og slagteren. Det ønske afvises totalt af Socialdemokraternes Jens Bruhn, som synes, at med en Netto på Nærum Vænge Torv, så “vil der være rigeligt med dagligvarehandel på Torvet” (Rudersdal Avis den 11/11) selv om Superbest lukker.

Det er selvfølgelig fuldstændig forkert. Det vil være alt ødelæggende for Nærum Vænge, hvis Superbest ikke kan få lov til at udvikle sig, så de kan klare sig i den stigende konkurrence med discount forretninger. Det kræver at Superbest får lov til at drive en forretning, hvor der kan ydes en anden og bedre service end i en discount forretning.

Derfor skal vi behandle Superbest ansøgning seriøst og positivt og arbejde for at finde en løsning, som gør, at Nærum Vænge kan bibeholdes som et stort handelstorv og at de rekreative formål på de tilstødende grønne arealer fortsat kan foregå. Vi skal ikke gå ud med “totale afvisninger”.

Superbest på Nærum Vænge

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 13:10

| 6 kommentarer »

Thomas Lesly, der både er medlem af kommunalbestyrelsen og kandidat for Venstre, hævder, at “de konservative mener, at Skoleparken er en “ghetto”.

Det er jo en stærk påstand at slynge ud i valgkampen. Der er kun et problem: Det passer ikke. Det Konservative Folkeparti mener ikke og har aldrig sagt, at Skoleparken – eller noget andet område i Rudersdal – er en “ghetto”.

Og jeg burde vide det. Jeg bor selv på Malmbergsvej. Jeg er formand for Gl. Holte Boligselskab, som Skoleparken er en del af. Jeg er kandidat for de konservative. Og jeg bor altså ikke i en “ghetto”.

Det Konservative Folkeparti har tilladt sig at sige, at vi ikke mener, at der er behov for yderligere almene boliger i Kajerød, bl.a. fordi der er mange i forvejen. Og jeg synes personligt ikke, at almene boliger skal placeres som led i studehandler som her, hvor det var betalingen for at Socialdemokraterne ville stemme for nedsættelsen af indkomstskatten.

Hvad det har at gøre med Gl. Holte og Skoleparken ved jeg ikke, og det er beskæmmende, at Venstre vil føre valgkamp på et så ringe niveau.

Indstik

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 23:17

| Ingen kommentarer »