Claus Hjortings blog » 2009 » July

En del af fornøjelsen ved at være aktiv i beboerforeninger er, når det lykkes at samle en del til f.eks. en sommerfest. Det gjorde festudvalget i Skovkanten i sidste weekend med fin opbakning fra det nedsatte festudvalg og afdelingsbestyrelsen, så der var dømt hygge i lange baner.

Det gav sig bl.a. udsalg i fællessang i form af Gl. Holte sangen – der som det fremgår har sin egen melodi (eller er det flere)

På den lidt mere seriøse side, så var gennemsnitsalderen som det ses ret høj og det må være et mål for næste års fest (som også vil markere 25-året for opførelsen) at der deltager flere yngre beboere og meget gerne også beboere med en anden herkomst. Det kræver nok en mere udfarende indsats end blot at invitere.  Og den helt overordnede udfordring med at få inddraget flest mulige beboergrupper vil være et fokuspunkt for Gl. Holte Boligselskab i det kommende år.

Der er lidt flere billeder på Skovkantens hjemmeside

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 11:39

| Ingen kommentarer »

Fantastisk vejr – men måske ikke til at pakke foreløbig 72 flyttekasser (de fleste er blevet hentet), møbler, computere o.s.v.

Det er ihvertfald varmt, men om kun 3 uger, så skulle vi gerne være på plads i et nymalet rækkehus med fantastisk udsigt. Udsigten vil komme her lidt senere.

Så mens vi sveder, så kan I jo glæde jer over det gode vejr – og forhåbentlig leve med et lidt lavere antal indlæg her.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 15:35

| Ingen kommentarer »