Claus Hjortings blog » 2010 » July
29  Jul
Et drømmescenarie

Dette er vist ikke ironi:

“Næste valg er for vigtigt til, at oppositionspolitikeres personsager skal blive udslagsgivende. derfor er soc.dem nødt til at finde en anden formand og statsministerkandidat nu. Få nu den Lykketoft på banen igen – han er en af Danmarks skarpeste og dygtigste politikere. Med ham som formand for soc.dem og i statsministerstolen, vil vi komme til at se forandringer i den rigtige retning. Men det er et drømmescenarie – jeg ved det godt…”

Kilde: http://ekstrabladet.dk/nationen/article1383335.ece#ixzz0v56VmEXK

Men jeg kan kun være enig – det er et drømmescenarie – det er nok også for godt til at være sandt.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 15:28

| Ingen kommentarer »

 

Jo, den er god nok.

Det er “kun” på en blog på politiken.dk, men når bloggeren (Kristian Madsen) er tidligere formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og tidligere taleskriver for Helle Thorning, så tæller det alligevel.

Rosen går på, at Benedikte Kiær ikke er blevet fristet til at kræve mystiske opstramninger ovenpå afsløringerne af snyd i hjemmeplejen, men i stedet har stillet krav til kommunerne.

Jeg er helt enig, det er ikke et problem, som  Folketinget kan løse, det kommer til at kræve et målrettet arbejde i kommunerne. Og så forøvrigt da tak til Kristian for ikke at være politisk korrekt.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 16:41

| Ingen kommentarer »

Det er virkelig svært ikke at være enig med Benedikte Kjær, når hun tager afstand fra nogle borgmestres sprogbrug om vores allersvageste medborgere.

Tænk at høre om sin mor, datter, søn eller farfar, at de er “gøgeunger” fordi de har et stort behov for hjælp eller at vi jo bare kunne fixere eller tvangsmedicinere i stedet.

Udtrykket om gøgeunger er Fabrins, der har talt om “en skadelig gøgeungeeffekt”, for at få fokus på udviklingen i udgifterne – det må han få på en anden måde!

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 18:38

| Ingen kommentarer »

Velkommen til min side, hvor du kan følge med i min valgkamp frem mod valget i Rudersdal i November.

Følg mig på Facebook eller læs mere om mig under Om Claus.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 1:15

| 3 kommentarer »