Claus Hjortings blog » 2014 » November

Rudersdal kommune har indgået en aftale om at bruge det tidligere skolehjem Skovly som asylcenter i foreløbig 2 år. Skovly ligger som nabo til Gl. Holte Boligselskabs afdelinger på Malmbergsvej og Skovkanten og der har allerede været rejst bekymringer omkring konsekvenserne.

Med en verden i flammer er det uundgåeligt, at en del flygtninge vil søge til Danmark. Og Rudersdal har som de fleste andre kommuner pligt til at tage imod flygtninge, så vores opgave i kommunen og senere i boligselskaberne er at tage godt imod dem, så opholdet og integrationen kan gå bedst muligt.

Det er imidlertid afgørende, at naboernes bekymringer tages alvorlig og besvares, og at problemer tages i opløbet. Jeg arbejder derfor på sammen med Rudersdal kommune på at afholde to arrangementer dels om kort tid et informationsmøde, hvor der kan stilles spørgsmål dels i januar et besøg for alle interesserede på Skovly. Gl. Holte Boligselskab vil også arbejde på at få et formaliseret samarbejde med ledelsen af asylcenteret.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 9:09

| Ingen kommentarer »

Vi blev enige med Rema om de kommercielle vilkår i efteråret 2013. Det viste sig desværre, at den nødvendige tilbygning krævede en lokalplan. Og den slags tager tid, men lokalplanen for Malmbergsvej 1-3 den 29. oktober 2014.

Så det har været en lang proces fra den gamle “købmand” lukkede og til i dag. Men nu er vi i opløbet. Om alt går vel – det vil sige, hvis vi får de kommunale tilladelser på plads, så begynder byggeriet først i det nye år med åbning i 2 kvartal 2015.

Der vil løbende komme orienteringer og invitationer til byggestart, rejsegilde og indvielse af butikken. Og vi gælder os til at byde velkommen.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 8:57

| 6 kommentarer »