Claus Hjortings blog » Blog Archive » Hvorfor fordrejer Venstre sandheden?

Thomas Lesly, der både er medlem af kommunalbestyrelsen og kandidat for Venstre, hævder, at “de konservative mener, at Skoleparken er en “ghetto”.

Det er jo en stærk påstand at slynge ud i valgkampen. Der er kun et problem: Det passer ikke. Det Konservative Folkeparti mener ikke og har aldrig sagt, at Skoleparken – eller noget andet område i Rudersdal – er en “ghetto”.

Og jeg burde vide det. Jeg bor selv på Malmbergsvej. Jeg er formand for Gl. Holte Boligselskab, som Skoleparken er en del af. Jeg er kandidat for de konservative. Og jeg bor altså ikke i en “ghetto”.

Det Konservative Folkeparti har tilladt sig at sige, at vi ikke mener, at der er behov for yderligere almene boliger i Kajerød, bl.a. fordi der er mange i forvejen. Og jeg synes personligt ikke, at almene boliger skal placeres som led i studehandler som her, hvor det var betalingen for at Socialdemokraterne ville stemme for nedsættelsen af indkomstskatten.

Hvad det har at gøre med Gl. Holte og Skoleparken ved jeg ikke, og det er beskæmmende, at Venstre vil føre valgkamp på et så ringe niveau.

Indstik

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 23:17

| Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Din kommentar

NB: For at hindre spam, skal kommentaren godkendes - det kan tage lidt tid - men den kommer.