Claus Hjortings blog » 2009 » November

Jeg har haft en interessant diskussion med Lokallistens Benny Würtz på Rudersdal Avis hjemmeside.

Det handler om ledelse, udvikling og efteruddannelse – mærkesager for de konservative, men vist mest tom snak fra Lokallisten, men døm selv.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 6:55

| Ingen kommentarer »

08  Nov
På gaden

Billeder fra Nærum Vænge i lørdags.

Vinden var kold, men stemningen god og emnerne mange fra behovet for bedre ledelse i forvaltningen over støtte til at få et bredere udbud af forretninger på Nærum Hovedgade til flere tilbud til de uge om aftenen.

 

 

 

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 17:14

| Ingen kommentarer »

Med Villy Søvndal som blikfang, kører SF en reklamekampagne for at nedsætte billetpriserne i den kollektive trafik med halvdelen. Helt konkret så spørges der, om billetprisen for en tur i 2 zoner skal koste 21 kr. eller 10 kr.

Nu er det bare sådan, at prisen på de 21 kr. er prisen på en enkeltbillet købt i bussen. Bruger jeg i stedet et 2 zoners klippekort så koster den samme tur 13 kr. pr. gang og bruger jeg et månedskort, så skal det kun bruges 32 gange for at være nede på de 10 kroner. Og hvem er det lige – udover turister –  som bruger enkeltbilletter?

Det samme budskab om billigere busbilletter hænger nu også på plakater i Rudersdal, men hvad er meningen egentlig, skal priserne på klippekort og månedskort også halveres (og skal pengene til det komme fra Rudersdal?) eller er kampagnen og forslaget mest af alt et tomt slag i luften?

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 21:17

| Ingen kommentarer »