Claus Hjortings blog » 2009 » June

Det var en stor succes – vi havde op mod 80 glade voksne og børn gennem aftenen – vejret var strålende – de klappede af talen og bålet var flot. Hvad mere kan man ønske – mere af det samme til næste år måske?

Claus taler

Talen kan ses ved at klikke på linket. Se flere billeder ved at klikke på linket (og rul forbi talen).

Læs resten af indlægget »

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 1:02

| 1 kommentar »

Jeg har desværre ikke meget tid til at lave indlæg her midt imellem, at vi pakker vores (ihvertfald når de skal i kasser) alt for mange ting og at jeg laver båltalen til Gl. Holte Boligselskabs Skt. Hans arrangement.

Det er fra kl. 18 ved søen bag Malmbergsvej nr. 6, hvor der vil være mulighed for at grille medbragt kød m.v.. Min båltale er kl. 21:45 og den er både tankevækkende, morsom og kort – eller i hvertfald kort ;-). Bålet tændes ca. 22.

Det er første gang i en del år, at der er et Sankt Hans arrangement her, så vi håber at der kommer mange for at nyde det (lover DMI) gode vejr.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 21:36

| Ingen kommentarer »

Ja, det gjorde de da. Det mener ihvertfald Rudersdals Kommune – ja, faktisk blev “Venstre … den store vinder” ved valget i Rudersdal, hvis kommunens udlægning står til troende.

Og selv om Venste da havde en fremgang, så er der måske nok en SF’er eller en DF’er, der synes at det ikke gik så ringe endda. Begge partier fordoblede deres stemmeantal fra ca. 5-6% til ca. 12%. Og det nævnes da også i indlægget på Rudersdal.dk, at “SF og Dansk Folkeparti er blevet kaldt Europa-Parlament-valgets store vindere på landsplan.” og “Det samme mønster går igen i vores område.” Men ikke store vindere her i Rudersdal (vi havde jo også én i forvejen …)

Det kom endda også i avisen og så er det jo ganske vist.

Så alt i alt meget fint spin for Venstre oven på valget – men er det lige det, vi og kommunen har rudersdal.dk til?

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 23:42

| Ingen kommentarer »

Dannebrog vejrer

Med en stemmeprocent på 71,81% gjorde vi og I alle fordomme til skamme om, hvor mange der “gider” stemme til europaparlamentsvalget (og måske ikke mindst tronfølgeloven).

Det var en stor fornøjelse at være tilforordnet på en dag, hvor alle rekorder blev brudt og alle forventninger overgået. Eneste mindre ulempe var risikoen for  at stemmesedlerne slap op (de holdt dog lige akkurat).

Nu er tiden så kommet til at se frem mod kommunalvalget i november – det bliver rigtig spændende.

Foto: jakecaptive via Flickr

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Nyheder kl. 15:57

| Ingen kommentarer »