Claus Hjortings blog » Blog Archive » Livet som kandidat
05  Apr
Livet som kandidat

For en ny kandidat som mig, så er der mange – rigtig mange – ting at få lært og læst. Så er der noget bedre end at bruge 4 lørdage til at få styr på Rudersdals budget, kommuneplan, partiets program, praktikken omkring valgkamp etc. – nej vel – og da slet ikke, når den første lørdag så falder på den første rigtige forårsdag  i år.

Men spøg til side, vi fik faktisk en fængslende indførsel i den kommunale budgetverden af Finn Hansen og blev lidt klogere på de metoder, som bruges der. De varierer i sværhedhedgrad fra ens eget husholdningsbudget – kommunen skal balancere indtægter og udgifter – til noget, der minder mere om kvantefysik – vi afleverer ca. 900 mio. kr. til andre kommuner under udligningsordninger, som måske 5 mennesker i Danmark forstår fuldt ud. Særligt interesserede kan finde budgettet her.

Kommuneplanen behandles i disse dage og måneder og de overordnede træk blev gennemgået af Byplanchef Kaj Sørensen. Det blev til 1½ times Tour de Force i de rigtig mange regler, som gælder. For mig var det navnlig interessant at se de overordnede rammer for hele kommunen.

Men det var rart at komme igang, godt at møde de andre kandidater igen og på trods af det fine forårsvejr, så jeg glæder mig faktisk allerede til de næste tre lørdage!

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Nyheder kl. 14:10

| Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Din kommentar

NB: For at hindre spam, skal kommentaren godkendes - det kan tage lidt tid - men den kommer.