Claus Hjortings blog » Blog Archive » Velkommen til min blog

Velkommen til min side, hvor du kan følge med i min valgkamp frem mod valget i Rudersdal i November.

Følg mig på Facebook eller læs mere om mig under Om Claus.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Kommentarer kl. 1:15

| 3 Kommentarer »

3 Responses

 1. frank jensen Says:

  hej du jeg er ik c med jeg syndes godt jeg vil fortælle dig lidt om hvordan jeg oplevede samlæg af komun jeg er ud af ufaglært-7år skole over 20 år i spjælet misbruger siden 15-16års så jeg tror ikke lige da jeg så endelig efter 8-9år holdt mig på måtten var gået i behal,som i stoppede med at ejen læge ikke mere og nu koster det mere for komunnerne.men tilbage til min førtids-pen afslag først mente man ikke alt var prøvet og sammenlægning af søllerød- nej s er ik bedre sf og alle raver bare til sig godt valg surt jeres ejne unge fra det nye gym skæmmer jeres valgplakater her i weekenden

 2. Moliere Says:

  Utroligt at der ikke kan nås til enighed om at sænke grundskyldspromillen, som rangerer blandt landets højeste og påvirker huspriser og salg negativt. Jeg kender MANGE, der er meget sure og skuffede herover! Kunne forstå det hvis vi boede i en rød kommune, hvor det bare gælder om at flå folk der har! Håber det nye byråd har nos… til at tage fat herom NU!

 3. Claus_Hjorting Says:

  Moliere, som du sikkert ved så forlod Det Konservative Folkeparti budgetforhandlingerne, fordi vi stod alene med det synspunkt.

  Hvis der skal ske noget med grundskylden, så kræver det en ny borgmester og et stærkt valg for de konservative. Så stem konservativt!

Skriv en kommentar

Din kommentar

NB: For at hindre spam, skal kommentaren godkendes - det kan tage lidt tid - men den kommer.