Claus Hjortings blog » Blog Archive » “Klimakommune” og grønne skoler

 

 

Ingen grønne flag i Rudersdal

Ingen grønne flag i Rudersdal

Rudersdal er ikke “klimakommune”  fordi Fabrin vil ikke indgå aftaler med “private organisationer” som Danmarks Naturfredningsforening og Rudersdal har ikke nogen Grønne skoler, som Undervisningsministeriet og Miljøministereriet har introduceret, for der gøres ikke noget for at få dem til at melde sig.

Grøn skole/Grønt flag handler om fokus og undervisning, det er et undervisningsprogram for bæredygtig udvikling for alle grundskoler i Danmark. Det grønne flag symboliserer, at skolen har gennemført et omfattende undervisningsforløb af høj kvalitet og opprioriteret miljøspørgsmål i skolens daglige drift. Eleverne arbejder aktivt med forslag til løsning af miljøspørgsmål og lærer på den måde, hvordan de selv kan bidrage til løsning af miljøproblemer. Kilde Groentflag.dk

Klimakommuner er kommuner, som har visioner og målsætninger om at gøre noget ved klimaproblemet, og som gerne vil have noget godt at vise frem om deres kommune til klimatopmødet i 2009. Der er ikke grænser for, hvilke initiativer kommunen kan igangsætte.

2 tiltag det ene privat det andet offentligt – 2 tiltag til at skærpe opmærksomheden på klima om miljø – 2 tiltag som Fureså, Lyngby-Taarbæk, Egedal og Allerød kan se en mening med – men ikke i Rudersdal, for det har vi ikke brug for, siger Fabrin.

Det må vi kunne gøre bedre!

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Nyheder kl. 20:17

| Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Din kommentar

NB: For at hindre spam, skal kommentaren godkendes - det kan tage lidt tid - men den kommer.