Claus Hjortings blog » Blog Archive » Livet som kandidat II

Lad mig se, det var lørdag, solen skinnede fra en skyfri himmel, fuglene kvidrede og haven lokkede – det måtte være tid til endnu et møde for kandidaterne, denne gang om det program, som de Konservative i Rudersdal går til valg på til november.

Det var en livlig gennemgang, hvor de mange styrker og den store viden i kandidatkredsen var meget synlig – og hvor der også kom tilføjelser til enkelte af punkterne.

Som ny kandidat kan antallet af områder og holdninger godt virke overskueligt, men én af pointerne er netop også at fordele områderne, så at vi ikke alle skal kunne være eksperter på alle områder.  For mig er byplanområdet f.eks. særlig relevant, fordi der bør opføres et passende antal almene boliger på Forsvarests område i Vedbæk og det er bl.a. der, at de spørgsmål behandles.

Jeg har også helt klart en interesse for det sociale område og for integrationsområdet, som påvirker rigtig mange borgere i Rudersdal. Fundamentalt set skal de socialt svage kunne være sikre på, at de får den hjælp, som de har brug for og på integrationsområdet, at vi støtter integrationen og til gengæld stiller rimelige krav f.eks. om at lære dansk.

Programmet er fortsat et ” igangværende arbejde”, så det er ikke tilgængeligt p.t., men jeg glæder mig til at diskutere indholdet i en bredere kreds.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Nyheder kl. 11:04

| Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Din kommentar

NB: For at hindre spam, skal kommentaren godkendes - det kan tage lidt tid - men den kommer.