Claus Hjortings blog » Blog Archive » Løst og fast
18  Apr
Løst og fast

Moms på ejendomsadminstration

Det er rart, at regeringen og DF vågnede og blev opmærksom på Skatteministeriets fiksfakserier (og den ½ million vælgere, der bor i lejeboliger). Moms på ejendomsadminstratin vil i forvejen koste en typisk lejer ca. 250 kr. om året i huslejestigning.

Skatteministeriet ville udbrede det til, at der også skulle moms på det arbejde som ejendomsfunktionærer laver i bebyggelserne altså moms på løn. Det prøvede de også for nogen tid siden og tabte ved domstolene og nu har de så også tabt i folketinget.

Multimedieskat

Bedre, men stadig ikke særlig godt. Et lavere beløb, men en mere kompliceret ordning, og mere eller mindre tilfældige undtagelser.

Det (forhåbentlig ikke) glemte valg

Et stærkt hold på 26 mænd og kvinder med Benedikte Kiær i spidsen blev i torsdags opstillet til Regionsrådsvalget i november. Det skete – meget passende – på Herlev Hospital og vores egen Christoffer Buster Reinhardt blev opstillet som nr. 5. Helt uden dramatik skete det ikke, da der en kort overgang var optræk til kampvalg. Men i sidste ende skete alle valg uden afsteming.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Nyheder kl. 14:58

| Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Din kommentar

NB: For at hindre spam, skal kommentaren godkendes - det kan tage lidt tid - men den kommer.