Claus Hjortings blog » Blog Archive » Det ligner en ommer!

Skatteforligets forslag om en multimedieskat ligner mere og mere en ommer. Som formand for Foreningen for Distance og Internethandel så er jeg kritisk overfor tiltag, der vil begrænse udbredelse og brug af PC’ere, mobiltelefoner og alt det andet udstyr, som gør Danmark til en førende IT-nation – og det vil multimedieskatten entydigt.

At den så også rammer de små håndholdte PDA’ere og mobiltelefoner, som hjemmeplejen bruger landet over, sætter blot prikken over i’et. Reelt så betyder det, at enten så beskattes et obligatorisk arbejdsredskab (og den største del af social- og sundhedshjælperens skattelettelse forsvinder) eller også parkeres det på rådhuset og kommunen mister halve og hele timer i effektiv arbejdstid. Det er for tosset og jeg kan kun være enig med de borgmestre, som kritiserer det – omend det vel næppe vil bombe udviklingen i kommunerne “tilbage til stenalderen” som Fabrin udtaler.

Men tilbage på tegnebrættet med multimedieskatten – her må regeringen og Dansk Folkeparti kunne finde på en bedre løsning.

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Nyheder kl. 18:53

| Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Din kommentar

NB: For at hindre spam, skal kommentaren godkendes - det kan tage lidt tid - men den kommer.