Claus Hjortings blog » Blog Archive » Beboermøder!
05  Apr
Beboermøder!

En af de sjovere opgaver som formand for et boligselskab er at deltage i de årlige beboermøder i de forskellige beboelser. Gl. Holte Boligselskab har 6 afdelinger bygget fra 1949 og til 2005 og med en tilsvarende broget beboersammensætning.

Der er beboere, der har boet siden opførelsen i 1948, og der er beboere som først lige er flyttet ind og selvom gennemsnitsalderen nok er ganske høj, så er der en pæn spredning på mødet og i de fleste afdelingsbestyrelser.

Fremmødet var pænt med op til 70% repræsentation (i vores mindste afdeling med 10 boliger) – samme afdeling udmærkede sig med at have en afghansk familie med på mødet. For skal der lidt malurt i bægeret – og det skal der – så er det at der på 5 ud af 6 møder beboere ikke var nogen deltagere med anden baggrund end dansk. Og da afdelingsbetyrelserne vælges af de fremmødte, så går det igen i bestyrelserne. Det er ikke særligt prangende og det giver en formand lidt  rynker i panden og nogle overvejelser om, hvordan vi kan blive bedre til at inkludere alle familer.

Det har de kunnet klare i en lille afdeling med 10 boliger og det må også kunne klares bedre i de andre afdelinger!

Men det skal nu ikke dæmpe min begejstring over at se beboerdemokratiet “in action” – Det går faktisk godt i vores afdelinger!

Oprettet af Claus_Hjorting, lagt under Nyheder kl. 13:24

| Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Din kommentar

NB: For at hindre spam, skal kommentaren godkendes - det kan tage lidt tid - men den kommer.